Фотьойл Лайв

  • Код: МД30

Остават 1 бр.

581,94 лв.

Лайв е модулен фотьойл със сваляеми калъфи - две много важни функции, когато искате да се създаде разнообразие или пространство, в което да се отпуснете с приятели “на разговор“ или пред един добър филм.

Характеристики:
Здравината на продукта се определя от структура от бук и ламелни дъски от многослойна дървесина. Комфортът е осигурен от седалка и облегалка от мрежа от еластични ремъци, върху която е поставен дебел слой с полиуретан HR с висока пътност.
Предлага се в различни цветове дамаски от категория Класик.
При избор на дамаска от серии Амбиенте, Елеганс или Изи уотър клийн цената се оскъпява.

Размери: 83х98х81 см

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Лайв е модулен фотьойл със сваляеми калъфи - две много важни функции, когато искате да се създаде разнообразие или пространство, в което да се отпуснете с приятели “на разговор“ или пред един добър филм. Характеристики: Здравината на продукта се определя от структура от бук и ламелни дъски от многослойна дървесина. Комфортът е осигурен от седалка и облегалка от мрежа от еластични ремъци, върху която е поставен дебел слой с полиуретан HR с висока пътност. Предлага се в различни цветове дамаски от категория Класик. При избор на дамаска от серии Амбиенте, Елеганс или Изи уотър клийн цената се оскъпява. Размери: 83х98х81 см

Допълнителна информация

Код МД30
Тегло 30.0000
Марка *
Страна на производител Румъния
Наличност Срок на доставка 30 работни дни

моля, изчакайте...