Диван Монте Карло

  • Код: МД00МК

Остават 1 бр.


Диван Монте Карло - с избор на дамаски от сериите Класик, Амбиенте, Елеганс, Изи Уотър клийн или Ексклусив може да бъде изработен в няколко модула, за да пасне точно на това което търсите:

- малка или голяма табуретка
- фотьойл - малък, голям или с ъгъл
- двойка диван - малък, голям, свързващ модул, ляв или десен - разтегателен или фиксиран
- тройка диван - малък, голям, свързващ модул, ляв или десен - разтегателен или фиксиран
- ъглов диван - малък, голям, с лява или дясна лежанка (с ракла или без) - разтегателен или фиксиран
Вижте размерите на схемите в снимки.

Вие избирате вида, модулите, дамаската!
Устойчивостта на продукта се дължи на конструкцията от масивна букова дървесина, плочи от дървесни частици и влакна. Комфортът е осигурен от възглавниците на седалката и възглавниците на облегалката, разпределени на вътрешни отделения, с пълнеж от гъши пера.
Механизмът за разтягане е от метална конструкция , еластични букови ламели и матрак от полиуретанова пяна или мрежов пакет от 12 cm.

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Диван Монте Карло - с избор на дамаски от сериите Класик, Амбиенте, Елеганс, Изи Уотър клийн или Ексклусив може да бъде изработен в няколко модула, за да пасне точно на това което търсите: - малка или голяма табуретка - фотьойл - малък, голям или с ъгъл - двойка диван - малък, голям, свързващ модул, ляв или десен - разтегателен или фиксиран - тройка диван - малък, голям, свързващ модул, ляв или десен - разтегателен или фиксиран - ъглов диван - малък, голям, с лява или дясна лежанка (с ракла или без) - разтегателен или фиксиран Вижте размерите на схемите в снимки. Вие избирате вида, модулите, дамаската! Устойчивостта на продукта се дължи на конструкцията от масивна букова дървесина, плочи от дървесни частици и влакна. Комфортът е осигурен от възглавниците на седалката и възглавниците на облегалката, разпределени на вътрешни отделения, с пълнеж от гъши пера. Механизмът за разтягане е от метална конструкция , еластични букови ламели и матрак от полиуретанова пяна или мрежов пакет от 12 cm.

Допълнителна информация

Код МД00МК
Тегло 100.0000
Марка *
Страна на производител Румъния
Наличност Срок на доставка 30 работни дни

моля, изчакайте...