Диван Монако

  • Следваща доставка: 17.01.2024
  • Код: 3257

Остават 30 бр.

Наименование Количество
Диван Монако кафе 14
Диван Монако златен 3
Диван Монако петрол 4
Диван Монако бежов 6
Диван Монако мента 3
1 890,60 лв.

Диван с несравнимо качество и красота, който ще зарадва както своя собственик, така и неговите гости!

Започвайки с основите и очевидното, цветът на плюшената текстура на този диван е в сиво, бежово, петрол, зелено или кафяво.
Разполага с 3 възглавници за гръб и 3 възглавници за садоне, които ще дадат перфектно усещане за комфорт! Приятният естетичен щрих с декоративните възглавници, както и с релефа, който минава през ъглите на подлакътниците, както и облегалните възглавници и декоративните възглавници допълват монохромното усещане на дивана по най-добрия начин.

Основната характеристика на дивана обаче е, че създава ъгъла, който ви харесва, независимо дали е ляв или десен. Частта, която оформя ъгъла, е самостоятелна и е свързана с останалата част от дивана хармонично с дамаска с "черта", която се намира под голямата възглавница в ъгъла.

РАЗМЕРИ:
Общи размери: 240x94 - 170x72 - 86 см.
Размери на седалката: 192x63 - 130 см.
Размери на гърба: 196х46 см.
Височина на седалката: 43 см.
Височина на подлакътниците: 52 см.

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

* задължително поле


Подробности

Диван с несравнимо качество и красота, който ще зарадва както своя собственик, така и неговите гости! Започвайки с основите и очевидното, цветът на плюшената текстура на този диван е в сиво, бежово, петрол, зелено или кафяво. Разполага с 3 възглавници за гръб и 3 възглавници за садоне, които ще дадат перфектно усещане за комфорт! Приятният естетичен щрих с декоративните възглавници, както и с релефа, който минава през ъглите на подлакътниците, както и облегалните възглавници и декоративните възглавници допълват монохромното усещане на дивана по най-добрия начин. Основната характеристика на дивана обаче е, че създава ъгъла, който ви харесва, независимо дали е ляв или десен. Частта, която оформя ъгъла, е самостоятелна и е свързана с останалата част от дивана хармонично с дамаска с "черта", която се намира под голямата възглавница в ъгъла. РАЗМЕРИ: Общи размери: 240x94 - 170x72 - 86 см. Размери на седалката: 192x63 - 130 см. Размери на гърба: 196х46 см. Височина на седалката: 43 см. Височина на подлакътниците: 52 см.

Допълнителна информация

Код 3257
Тегло 80.4000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...