Детски килим Дама розов

  • Код: 0517137

Остават 9 бр.

86,31 лв.

Този красив килим (предимно за момичета) има доминиращ розов цвят по цялата повърхност на килима и няма бордюр. Шарката на килима, разбира се, изобразява в разнообразни цветове класическата игра Дама с подскачане и има предмети около нея. В края на краищата, защо самият килим да не бъде играчка?

РАЗМЕРИ:
120х180см
Височинаа: 5 мм
Грамаж: 1,300g/m2

МАТЕРИАЛИ:
Повърхността на килима е изработена от 100% полиестерни влакна, докато основата на килима е 100% памук. Полиестерното влакно е съкратено наименование на синтетичен, изкуствен полимер, който като специален материал най-често се нарича вид, наречен полиетилен терефталат (PET). Ясно е тогава, че е устойчив на всякакви употреби и особено на влага. Памучната основа на килима също е много устойчива на влага.

ПОДДРЪЖКА:
Благодарение на издръжливите материали, този килим може да се пере без страх под течаща вода с меки почистващи препарати, като препарат за миене на съдове. Разбира се, на пазара има и специални препарати за почистване на всякакви килими, които можете да използвате без страх. Само внимавайте да не изтъркате долната част, която е памучна, а я измийте само с вода.

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Този красив килим (предимно за момичета) има доминиращ розов цвят по цялата повърхност на килима и няма бордюр. Шарката на килима, разбира се, изобразява в разнообразни цветове класическата игра Дама с подскачане и има предмети около нея. В края на краищата, защо самият килим да не бъде играчка? РАЗМЕРИ: 120х180см Височинаа: 5 мм Грамаж: 1,300g/m2 МАТЕРИАЛИ: Повърхността на килима е изработена от 100% полиестерни влакна, докато основата на килима е 100% памук. Полиестерното влакно е съкратено наименование на синтетичен, изкуствен полимер, който като специален материал най-често се нарича вид, наречен полиетилен терефталат (PET). Ясно е тогава, че е устойчив на всякакви употреби и особено на влага. Памучната основа на килима също е много устойчива на влага. ПОДДРЪЖКА: Благодарение на издръжливите материали, този килим може да се пере без страх под течаща вода с меки почистващи препарати, като препарат за миене на съдове. Разбира се, на пазара има и специални препарати за почистване на всякакви килими, които можете да използвате без страх. Само внимавайте да не изтъркате долната част, която е памучна, а я измийте само с вода.

Допълнителна информация

Код 0517137
Тегло 2.0000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...