Бутикова кръгла масичка от тик

  • Следваща доставка: 7.03.2024
  • Код: 0533900

Остават 42 бр.

236,33 лв.

Кръглата помощна масичка от тик е определение за рустик стил в обзавеждането. Дървото е в естествения си цвят, но и в естествения си вид.
Рустик мебелите са мебели, които използват пръчки, клони или трупи за естествен вид. Терминът "рустик" идва от латинското "rusticus" (земеделец). Стилът има своите корени в романтичната традиция.
Този стил се характеризира с естествени текстури, неутрални цветове, прости шарки, масивно дърво и естествено светло осветление. Целият този стил придава топъл и тежък чар на всяка стая. Освен това е доста гъвкав и работи чудесно с много други стилове като традиционен или индустриален декор. Все пак усещането за природа действа успокояващо на повечето хора.

РАЗМЕРИ:
Φ30x45 см.

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Кръглата помощна масичка от тик е определение за рустик стил в обзавеждането. Дървото е в естествения си цвят, но и в естествения си вид. Рустик мебелите са мебели, които използват пръчки, клони или трупи за естествен вид. Терминът "рустик" идва от латинското "rusticus" (земеделец). Стилът има своите корени в романтичната традиция. Този стил се характеризира с естествени текстури, неутрални цветове, прости шарки, масивно дърво и естествено светло осветление. Целият този стил придава топъл и тежък чар на всяка стая. Освен това е доста гъвкав и работи чудесно с много други стилове като традиционен или индустриален декор. Все пак усещането за природа действа успокояващо на повечето хора. РАЗМЕРИ: Φ30x45 см.

Допълнителна информация

Код 0533900
Тегло 18.0000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...