Бежов пуф шезлонг

  • Код: 0515093

Остават 414 бр.

238,38 лв.

Обновете екстериора на вашето бизнес пространство, бар на плажа или бар на басейна с професионалната пуф възглавница/шезлонг, превръщайки го в гостоприемна и стилна среда. Този ПУФ, в БЕЖОВ цвят, има много удобна и релаксираща "седалка", като едната му страна е по-висока в края, придавайки формата на облегалка за глава. Практичното на този пуф е, че има специален джоб отстрани за поставяне на различни предмети. Абсолютната почивка, комфорт и безгрижие са напълно отразени в този шезлонг и със сигурност няма да остави никого равнодушен.

РАЗМЕРИ:
70x160x45-57H см.

МАТЕРИАЛИ:
Изработен от водоустойчива подсилена полиестерна тъкан с висококачествени полиестерни нишки с външно покритие от PVC нишки. Вътрешният му пълнеж е от полистиролови гранули, които гарантират, че пуфът няма да „потъне“.
Експандираният полистирен (EPS - Expanded polystyrene), е лек, топлоизолационен материал, който се използва в различни приложения. Характеризира се с отлични топлинни свойства, голяма механична якост, устойчивост на време, отлична абсорбция на удари, ниско тегло и абсолютна устойчивост на влага.

ПОДДРЪЖКА:
Благодарение на изключително издръжливите материали, поддръжката е много лесна. Има подсилен цип, за да имате достъп до вътрешността за евентуална смяна на пълнежа в бъдеще, както и за да можете да перете тъканта.

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Обновете екстериора на вашето бизнес пространство, бар на плажа или бар на басейна с професионалната пуф възглавница/шезлонг, превръщайки го в гостоприемна и стилна среда. Този ПУФ, в БЕЖОВ цвят, има много удобна и релаксираща "седалка", като едната му страна е по-висока в края, придавайки формата на облегалка за глава. Практичното на този пуф е, че има специален джоб отстрани за поставяне на различни предмети. Абсолютната почивка, комфорт и безгрижие са напълно отразени в този шезлонг и със сигурност няма да остави никого равнодушен. РАЗМЕРИ: 70x160x45-57H см. МАТЕРИАЛИ: Изработен от водоустойчива подсилена полиестерна тъкан с висококачествени полиестерни нишки с външно покритие от PVC нишки. Вътрешният му пълнеж е от полистиролови гранули, които гарантират, че пуфът няма да „потъне“. Експандираният полистирен (EPS - Expanded polystyrene), е лек, топлоизолационен материал, който се използва в различни приложения. Характеризира се с отлични топлинни свойства, голяма механична якост, устойчивост на време, отлична абсорбция на удари, ниско тегло и абсолютна устойчивост на влага. ПОДДРЪЖКА: Благодарение на изключително издръжливите материали, поддръжката е много лесна. Има подсилен цип, за да имате достъп до вътрешността за евентуална смяна на пълнежа в бъдеще, както и за да можете да перете тъканта.

Допълнителна информация

Код 0515093
Тегло 5.5000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...