Бар стол от бук с въжена седалка

  • Следваща доставка: 25.01.2024
  • Код: 9405

Остават 74 бр.

Наименование Количество
Бар стол от бук с въжена седалка бял 54
Бар стол от бук с въжена седалка черен 20
246,39 лв.

Бар стол в няколко цвята за професионална употреба - модерна табуретка с квадратна седалка, която притежава всичко, което бихте искали от подобна мебел.
Той е качествен и елегантен на външен вид и със сигурност хваща окото, благодарение на комбинацията дърво-въже в бял, черен или натурален цвят и разбира се благодарение на специалния полукръгъл дизайн на гърба, който има форма на носач. Той е висок, а цялата конструкция е лека и удобна и ще ви задоволи напълно благодарение на своята практичност.

СПЕЦИФИКАЦИИ:
56x52x106H см.

МАТЕРИАЛИ:
Цялата табуретка е изработена от масивна дървесина от БУК.
Седалката е изработена от естествено ръчно изработено плетено въже.

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

* задължително поле


Подробности

Бар стол в няколко цвята за професионална употреба - модерна табуретка с квадратна седалка, която притежава всичко, което бихте искали от подобна мебел. Той е качествен и елегантен на външен вид и със сигурност хваща окото, благодарение на комбинацията дърво-въже в бял, черен или натурален цвят и разбира се благодарение на специалния полукръгъл дизайн на гърба, който има форма на носач. Той е висок, а цялата конструкция е лека и удобна и ще ви задоволи напълно благодарение на своята практичност. СПЕЦИФИКАЦИИ: 56x52x106H см. МАТЕРИАЛИ: Цялата табуретка е изработена от масивна дървесина от БУК. Седалката е изработена от естествено ръчно изработено плетено въже.

Допълнителна информация

Код 9405
Тегло 5.5000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...