Бар к-кт маса и 4 стола Уинслоу

  • Следваща доставка: 27.09.2023
  • Код: 247-000015

Остават 24 бр.

1 425,00 лв.

Трапезен бар комплект от 5 части - висока маса от каучуково дърво и 4 бар стола в светъл орех 120x45x100 см

Искате ли издръжлив трапезен бар комплект за вашата всекидневна, който ще обнови естетически вашето пространство? Уинслоу е идеален за вас, тъй като съчетава естетика с качествена конструкция.
Комплектът се състои от четири бар стола и маса:

Характеристики на масата:
*Плот и крака от каучуково дърво.
*Каучуковото дърво е екологично чисто, тъй като идва от съществуващи насаждения. Каучуковото дърво е много издръжливо и фактът, че показва минимално свиване, го прави ключов материал в производството на мебели и с голяма издръжливост във времето.
Размери
Дължина: 120 см
Ширина: 45 см.
Височина: 100 см

Характеристики на бар стола:
*Рамка от каучуково дърво в цвят светъл орех. Каучуковото дърво е екологично чисто, тъй като идва от съществуващи насаждения. Каучуковото дърво е много издръжливо и фактът, че показва минимално свиване, го прави ключов материал в производството на мебели и с голяма издръжливост във времето.
*Стол, тапициран с дамаска в светло сиво
*Гръб от здрав перфориран pvc ратан в естествен цвят.
Размери
Дължина: 56.4 см.
Ширина: 63.5 см
Височина: 80.5см.
Височина на ръцете: 63 см

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Трапезен бар комплект от 5 части - висока маса от каучуково дърво и 4 бар стола в светъл орех 120x45x100 см Искате ли издръжлив трапезен бар комплект за вашата всекидневна, който ще обнови естетически вашето пространство? Уинслоу е идеален за вас, тъй като съчетава естетика с качествена конструкция. Комплектът се състои от четири бар стола и маса: Характеристики на масата: *Плот и крака от каучуково дърво. *Каучуковото дърво е екологично чисто, тъй като идва от съществуващи насаждения. Каучуковото дърво е много издръжливо и фактът, че показва минимално свиване, го прави ключов материал в производството на мебели и с голяма издръжливост във времето. Размери Дължина: 120 см Ширина: 45 см. Височина: 100 см Характеристики на бар стола: *Рамка от каучуково дърво в цвят светъл орех. Каучуковото дърво е екологично чисто, тъй като идва от съществуващи насаждения. Каучуковото дърво е много издръжливо и фактът, че показва минимално свиване, го прави ключов материал в производството на мебели и с голяма издръжливост във времето. *Стол, тапициран с дамаска в светло сиво *Гръб от здрав перфориран pvc ратан в естествен цвят. Размери Дължина: 56.4 см. Ширина: 63.5 см Височина: 80.5см. Височина на ръцете: 63 см

Допълнителна информация

Код 247-000015
Тегло 59.7680
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни
Подобни продукти

моля, изчакайте...