Бамбукови 50 mm щори

  • Код: АНВ005

Елегантни, минималистични и модерни бамбуковите щори, които предлагаме са идеално решение за всеки стил и интериор, независимо от размера и предназначението.

Колекцията включва 12 модерни цвята за 50 мм бамбукови щори. Подходящи са за различни размери прозорци и различни тенденции в интериорния дизайн; тази гъвкавост ще ви позволи да ги използвате като елемент от последователна аранжировка, идеално съчетаваща щорите с цветовете на дограмата, пода или мебелите. Естествената красота на бамбуковите щори ще придаде много стил и естествена красота на дома ви.
Бамбукови щори в бяло, черно, бежово и земно сиво допълват много различни интериори от ултрамодерни до по-класически. Бялото ще направи стаята да изглежда по-светла и просторна, черното ще добави елегантност, бежовите и нюансите на земно сивото и кафявото ще внесат нотка топлина и уют. Те също така ще осигурят перфектен фон за други цветове. Независимо дали декорирате хола, спалнята или офиса – бамбуковите щори със сигурност са ключът към по-голям уют.

Вижте цветовете в прикрепения файл в Документи по-долу!

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Елегантни, минималистични и модерни бамбуковите щори, които предлагаме са идеално решение за всеки стил и интериор, независимо от размера и предназначението. Колекцията включва 12 модерни цвята за 50 мм бамбукови щори. Подходящи са за различни размери прозорци и различни тенденции в интериорния дизайн; тази гъвкавост ще ви позволи да ги използвате като елемент от последователна аранжировка, идеално съчетаваща щорите с цветовете на дограмата, пода или мебелите. Естествената красота на бамбуковите щори ще придаде много стил и естествена красота на дома ви. Бамбукови щори в бяло, черно, бежово и земно сиво допълват много различни интериори от ултрамодерни до по-класически. Бялото ще направи стаята да изглежда по-светла и просторна, черното ще добави елегантност, бежовите и нюансите на земно сивото и кафявото ще внесат нотка топлина и уют. Те също така ще осигурят перфектен фон за други цветове. Независимо дали декорирате хола, спалнята или офиса – бамбуковите щори със сигурност са ключът към по-голям уют. Вижте цветовете в прикрепения файл в Документи по-долу!

Допълнителна информация

Код АНВ005
Тегло 100.0000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 30 работни дни
View File Дървени и бамбукови щори Размер на файла: (13.58 MB)

моля, изчакайте...